lauantai 13. syyskuuta 2014

Pyöräjuttuja ja uusi cruiser

Terdellä on ollut viikon sisään huoltohommia kuin pyöräkorjaamolla. Esikoinen ajelee omalla pyörällään päin katukivetyksiä ja maastoreittejä niin, että eturengas paukkuu: jo kaksi kertaa viikon sisällä.

Huomaa kierrätyshyllystä löytynyt jumppapallo, jonka lapset toivat terdelle, vaikka olin juuri kieltänyt ottamassa sitä meille.
Tällä viikolla saavutettiin myös yksi merkittävä pyöräilypaalu, kun turvaistuin poistettiin omasta pyörästäni. Pyöräilin melkein seitsemän vuotta turvaistuin selän takana. Testasimme istuimen esikoisen kanssa aikoinaan ajamalla heti kymmenen kilometrin matkan, joka oli kitinästä päätellen yksivuotiaalle liian pitkä. Kuopus istui vuorostaan mukana yli neljävuotiaaksi.

Takapenkki tuntuu nyt tyhjältä, mutta onneksi ylämäet on kevyitä polkea. Pyöräily neljästään omilla pyörillä on ihan uutta. Tämän mahdollisti tietysti se, että kuopus sai apparit pois alkukesästä.


Viimeisin menopeli tässä perheessä on cruiser. Cruiser on kuin skeittilauta, mutta se on tarkoitettu vain eteenpäin menemiseen, ei hyppyihin. Cruiser näyttää olevan kuuminta hottia myös vanhemmilla koululaisilla, vai oliko se sitä jo viime keväänä, en tiedä.

Esikoinen halusi ostaa lasten cruiserin omilla rahoillaan, mutta ne olivat tietenkin loppuneet joka paikasta. Pinkiltä cruiserilta säästyäksemme tilasin omamme netistä Teknik Magasinet -liikkeestä Ruotsista. Pari vuotta kestänyt scoottaus onkin jo osoittanut hiipumisen merkkejä. Saa nähdä tuleeko tästä yhtä pitkä innostus, hieman epäilen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti