lauantai 10. lokakuuta 2015

Oma terde on myyty

Nyt on oma terde ja koko asunto myyty! Aloimme miettiä kesällä asunnon myymistä tietäen, että siinä voi mennä pitkään. Emme olleet yhtään varautuneet siihen, että kämppä lähtee parissa kuukaudessa, mutta lähti kuitenkin.

Oma terde myi itse itsensä, koska asunnon ostaja ihastui erityisesti isoon terassiin. En jatka Oman terden kirjoittelua ihan samanlaisessa moodissa, mutta palaan vielä takaisin. Muutamme nyt heti väliaikaiseen asuntoon vuokralle ja myöhemmin vähän isompaan, toivottavasti itse rakennettuun.

Syksyä viimeisen kerran Omalla terdellä
Jätän asunnon, pihan ja terden kaiholla: tämä asunto oli aikaa erityisesti pienten lasten kanssa kotiäitinä ja sen jälkeen useaan uuteen työhön menneenä viimeisen yhdeksän vuoden ajan. Muutimme tähän asuntoon, kun esikoinen oli kolmen kuukauden ikäinen. Kuopus syntyi ensi lumen sataessa siitä kolmen vuoden päästä. Loppuun asti olin tyytyväinen asuntoon, mutta nyt on aika mennä kohti uutta ja mikä parasta, jäämme samoille kulmille ihan tähän lähelle. Lapsilla säilyvät samat kaverit ja tuttu koulu.

Oma terde hiljenee, mutta kirjoittamista en aio lopettaa, koska tykkään tästä. Linkitän tänne blogielämäni osan kaksi lähiaikoina ja siirryn etsimään taivaalta vielä revontulen hituja.

Näitä auringonlaskuja jään kaipaamaan.2 kommenttia:

 1. Varmasti oman asunnon myynti tuo tunteita, ja haikeutta.
  Onnea silti uusii tuuliin, toivottavasti pääsette itserakennettuun taloon joku päivä <3

  Hienoa kuulla, että lapsien kaverit pysyvät samana. Ja paikka aika tuttuna.

  Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, oikeastaan koko muuton lähtökohtana oli, että lapset ensin. Se oli melkein lupaus, että koulua ei tarvitse vaihtaa

  VastaaPoista