tiistai 7. lokakuuta 2014

Pariisin taivaan alla kuvin

Meillä oli viime viikon lopulla ikimuistoinen Pariisin matka kesäisissä tunnelmissa vanhojen ystävien kesken. Olimme kaikki ensimmäistä kertaa Pariisissa ja se teki matkasta vieläkin herkullisemman. Oma suosikkialueeni oli Montmartren kukkula, jonne oli kävelymatka hotelliltamme. Ensimmäiset kuusi otosta ovat kukkulalta, jonne piti kiivetä muutamat portaat.Vihreä katto terdellä.

Kukkulan laella Sacré Coeur, josta näki melkein puolet kaupungista.

Ravintolassa oli vain paikallisia.

Aamuaurinko ranskalaisella parvekkeella viidennessä kerroksessa.

Löysimme vahingossa tämän taidenäyttelyn Rue de Rivolilta.Viimeisen illan ravintolan tunnelmaa Latinalaisessa korttelissa.

Eiffel tällä kertaa iltavalaistuksessa.Pariisiin palaan vielä varmasti. Missään muualla ei ole aika pysähtynyt ravintoloissa niin, että saatoimme jäädä jo aamupalalla juttelemaan yli kahdeksi tunniksi. Seinen risteilyllä meni toiset kaksi tuntia ja aika vain kului nauttiessa maisemista, ruuasta ja ystävien jutuista, eikä kiirehditty minnekään.
6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ranskalainen parveke teillä on ollut! Pariisi on ihana!

  VastaaPoista
 2. On on ihanaa! Ikivanhoissa rakennuksissa on tunnelmaa, historiaa, tarinoita... Käsittämätöntä rakennustaidetta. Macaronseja olisin voinut ottaa useampaa väriä :) .
  t. P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, kuvia olisi vaikka kuinka paljon lisää :D

   Poista
 3. Oi ihana Pariisi. Teinivuosien pikkureissu tuonne on vieläkin lähtemättömänä mielessä. Nyt haaveilen paluusta Pariisiin mieheni kanssa. Mutta minne nuo kolme villikkoa siksi aikaa laittaisi. Taidan joutua odotella vielä reissun toteutumista :).

  VastaaPoista