lauantai 18. heinäkuuta 2015

Junalla asuntomessuille - mitä mieltä messuista?

Lomani loppuu pian. Espanjan reissusta tuntuu olevan jo pitkä aika, ja muistona siitä on vauhdilla haalistuva rusketus. Kävimme lomallani lisäksi Jyväskylässä muutamissa paikoissa, joissa olin talvella suunnitellut käyväni.  Niistä lisää myöhemmin. Ehdimme myös Vantaan asuntomessuille.

Suuntasimme messuille heti toisena messupäivänä, vaikka ajattelin etukäteen, että siellä on kamala ryysis. Mahduimme kuitenkin hyvin joukkoon ja olimme vähemmistönä kouluikäisten lasten kanssa. Muiden kävijöiden lapset olivat lähinnä vauvoja, niinpä pojat keräsivät hyvät messulahjat ja arvontapalkinnot eri tiskeiltä.

Persoonallisia kerrostalojen ulkoseiniä.
Menimme messuille junalla, koska uusi rataosuus Kivistön kautta lentokentälle oli juuri avattu. Matka kotoa Kivistöön yhdellä vaihdolla kesti reilut puoli tuntia. Junamatkan päätyttyä pääsimme kuskittoman sähköauton kyydissä messuportille, mikä oli pojille mainio messujen aloitus.

Hirsitalon taloikkuna kattojen yllä.
Tässä muutamia huomioita asuntomessuilta Oman terden näkökulmasta. Osa sisustuksista oli tehty mielestäni varman päälle, mutta tietenkin mukana oli paljon uusia kokeiluja. Makuuhuoneissa näkyi paljon valokuvatapetteja, ja kerrostaloissa sängyt oli nostettu japanilaisittain korokkeille. Nurmikkoa kasvoi katoilla ja parvekkeilla.

Uudenlaiset pinnatuolit.
Poikien suosikki.
Minun suosikkini: ranskalainen parveke keittiöön.
Ovet ranskalaiselle parvekkeelle.

Messualue oli tiivis, eikä siellä tarvinnut kävellä pitkiä matkoja. Talojen keskelle jäi pyöreä aukio.


Kuvassa kattoterassin nurmikko ja sormi.


Nurmikkoa parvekkeella.Taloista mieleeni jäivät eniten ilmavat hirsitalot ja ihmeellistä kyllä tiilitalot. Mitä mieltä olette asuntomessuista ylipäätään?

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, on hauska nähdä minkälaisia kuvauskohteita eri bloggaajat messuilta poimivat. Itse pääsen vasta huomenna ihmettelemän paikan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin samaa, kun katsoin parin blogin jutut asuntomessuista. Olin kuvannut osittain aika eri paikkoja. Siellä voi painottaa niin eri asioita.

      Poista