keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pakkolepoa loman alkuun ja maja

Lomani alkoi huonosti. Viimeisenä työpäivänä olin jo kovassa flunssassa, mutta menin silti töihin, jotta sain asiat kuntoon ennen loman alkua. Lähes pakko oli myös lähteä Keski-Suomeen vanhempieni mökille, koska olimme luvanneet hakea esikoisen kotiin hänen toiselta mummolaviikoltaan. Vietin pari yötä juhannuksesta särkylääkkeiden avulla ja aika tukalassa olossa. Juhannussaunassa tuli silti käytyä, mutta talviturkki jäi minun osaltani heittämättä. Kokko oli komea, ja tuli kiinnosti poikia kuten aina.

Luulin oloni jo paranevan lauantai-iltana kotona, kunnes kuume nousi oikein kunnolla sunnuntaiaamuna. En ollut levännyt kunnolla. Erityisesti nyt toivoin, että paranisin todellakin pian: halusin päästä loman viettoon ja tekemään kaikkea mitä olin suunnitellut tekeväni sitten kun.... Mutta tänä vuonna loman viettoni alkoi sängyn pohjalta.

Viimeksi minulla on ollut reippaasti kuumetta, kun olin influenssassa kolme vuotta sitten. Kuume meni lopulta ohi, mutta tulipahan nukuttua ja levättyä ihan pakosta tähän loman alkuun.
Piritykseksi napsin muutamia kuvia esikoiseni mummolaviikoilla rakentamasta majasta. Pappa auttoi kuulemma vain yhden laudan kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti