sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Citylenkkareiden täytyy olla mustat

Tilasin Bootzilta lenkkarit, ja sieltä ne tulivat kolmessa päivässä ilman postikuluja. Alunperin minun piti löytää itselleni kesätennarit, joita voin käyttää farkkujen kanssa. Yksi vaihtoehto olisi ollut Converset, mutta jotenkin ne ovat minusta liian teinit. Tai ainakaan töihin en olisi halunnut niillä mennä.


Huomasin, että monet käyttävät nykyään lenkkareita myös siistimpien housujen kanssa ainakin työmatkoilla. Siitäpä minunkin mieleeni lenkkarit tuli, mutta ne piti olla ehdottomasti mustat. Haaveilin myös mustista blingbling-merkkilenkkareista, mutta en halua, että merkki näkyy toiselle puolelle katua.

Nikelta olisin voinut tilata tuunattavat mustat lenkkarit, koska niihin olisi saanut valita itse jokaisen osan värin ja materiaalin nahkasta ja mokkanahkasta kankaaseen. Sitten mietin, että jos niistä sitten ei kuitenkaan tule sellaisia kuin kuvittelen.

Junaan juoksee taas vähän lujempaa.
Vaikeuskerrointa lisäsi vielä, että en halunnut mustia lenkkareita valkoisilla pohjilla, ja mustilla pohjilla ne näyttivät jumppakengiltä. Lopulta annoin periksi pohjan väristä ja selattuani satoja lenkkarikuvia, löysin vihdoin Tamariksen mustat vähän kiiltelevät lenkkarit. Tamarikselta minulla on ollut sekä kesäkenkiä että talvisaappaita, joten luotin kokoon sen mukaan.

Ensi kerralla tilaan myös juoksukengät netistä, mieletön valikoima on ja hyvään hintaan. Ja vähän jäi mietityttämään ne tuunattavat Niket. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti